ГолосUA
08:11 08/02/2010

В Орджонікідзе вже врятували 14 людей

14 людей врятували бійці Міністерства надзвичайних ситуацій в Орджонікідзе, на Дніпропетровщині. З них шестеро звільнені із-під завалів після вибуху газу у житловому будинку. Такі дані станом на 9.00 оприлюднила прес-служба Міністерства з питань надзвичайних ситуацій.

За повідомленням міністра відомства Володимира Шандри, пошуково-рятувальні роботи завершені, триває розбирання завалів будівельних конструкцій і надання допомоги постраждалим. В будинку зареєстровані 23 особи. На ліквідації наслідків надзвичайної ситуації задіяні 96 чоловік і 9 одиниць техніки, у тому числі 55 рятувальників та 9 одиниць техніки МНС. На місці працює опергрупа Головного облуправління МНС. Загальну координацію дій із ліквідації надзвичайної ситуації здійснює Міністр МНС В. Шандра. Очільник МНС зазначив, що за фактом вибуху має бути порушена кримінальна справа, і його остаточну причину визначить слідство. /> Нагадаємо, у місті Орджонікідзе Дніпропетровської області о 05.10 стався вибух побутового газу в житловому будинку.

Внаслідок вибуху постраждало 7 людей, із них одна жінка перебуває у важкому стані. За попередніми даними, причиною вибуху є побутовий газ.

Як повідомляв ГолосUA, 18 січня 2010 року в луганській міській лікарні №7 вибухнули балони з киснем. У результаті вибуху загинуло 16 осіб.

 

Читайте также по теме