В оточенні Президента йде боротьба різних груп щодо дати парламентських виборів – політолог

 

size="4">На сьогодні у президентському оточенні немає остаточно рішення щодо того, в якому році будуть проведенні наступні парламентські вибори. 

 

size="4">Так думку висловив директор Київського інституту управління ім. Горшеніна Володимир Фесенко сьогодні під час прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">«Остаточне рішення про рік проведення наступних парламентських виборів ще не ухвалене. В оточенні Президента йде боротьба різних груп і поглядів про те, коли проводити парламентські вибори в 2011 чи в 2012 році», — зауважив експерт.

 

size="4">За словами політолога, логіка прихильників проведення виборів у 2011 році полягає у тому, щоб продовжити переможну ходу партії влади, яка виграла місцеві вибори. «Якщо ж проводити вибори в 2012 році, то буде значна електоральна пауза між виборами», — зазначив він.

 

size="4">В. Фесенко також підкреслив, що аргументами противників проведення виборів у 2011 році є, зокрема, втома від виборів, у тому числі й фінансова, оскільки в Україні ще не звикли проводити дві виборчі кампанії поспіль.

 

size="4">«Є побоювання, що можна не виграти в абсолютному вимірі в парламенті в 2011 році», — наголосив політолог.

 

size="4">На його думку, рішення щодо дати проведення парламентських виборів ухвалюватиме Президент, взявши до уваги як плюси, так і мінуси можливих виборів у 2011 та 2012 роках.

 

Читайте также по теме