ГолосUA
09:07 02/07/2010

В. Семиноженко не впорався із посадою віце-прем’єра — ПР

Партія регіонів проголосувала постановою за звільнення з посади віце-прем’єр-міністра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка через те, що чиновник не впорався із завданням ефективного менеджера.

Про це сьогодні заявив депутат від Парт ії регіонів Вадим Колесніченко журналістам в кулуарах Верховної Ради, повідомив кореспондент ГолосUA.

«Він чудовий академік, поважна людина, науковець, але, нажаль, як ефективний менеджер не відбувся. Людина просто не впоралася на цій посаді», — заявив депутат.

Окрім того, за словами Колесніченка, є низка інших претензій, які влада може висунути до Семиноженка. «Зокрема, це неефективне вирішення питань щодо Інституту національної пам’ яті. Також — небажання цього чиновника розібратися з роботою державного архіву, порушення статі 22 про Кабінет міністрів щодо створення двох неефективних держкомітетів, серед яких комітет із контролю за наркотиками. Тому сьогоднішнє наше голосування є абсолюно логічним і цілком відповідає тому, що нова влада не буде розбиратися хто при посаді свій чи чужий — якщо людина працює неефективно», — зазначив парламентарій.

За його словами, найближчим часом буде внесена нова кандидатура на посаду віце-прем’єр-міністра з гуманітарних питань.

О.Каретнікова />  

Читайте также по теме