ГолосUA
10:40 29/12/2008

В справі про вибух в Євпаторії затримали підозрюваних

У справі, порушеній за фактом вибуху в житловому будинку у Євпаторії затримані підозрювані.

Як повідомили кореспонденту ГолосUA у прес-службі Генеральної прокуратури України, правоохоронці затримали директора КП «Житловик-1», майстра технічної дільниці та газоелектрозварника.

За інформацією Генпрокуратури, слідчо-оперативна група, за участю працівників прокуратури, органів внутрішніх справ та Служби безпеки під час огляду місця події зафіксувала, що у підвальному приміщенні зруйнованих під’їздів будинку знаходилася слюсарна майстерня комунального підприємства «Житловик-1», де зберігалися балони з газом та з сумішшю «МАФ».

«Характерне пошкодження стін будівлі у підвальному приміщенні надало підстави вважати, що вибух стався саме у ньому. За висновками вибухово-технічної експертизи, слідів дії вибухових речовин та їх залишків не виявлено», — сказано в повідомленні.

З метою з’ясування механізму та причин руйнування будівлі призначено проведення комплексної судової технічно-хімічно-трасологічної експертизи.

У справі допитано понад 150 осіб, проведено вилучення документів вказаного комунального підприємства. У зв’язку з зазначеним, 28 грудня прокуратурою Криму додатково порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.367 КК України, яку об’єднано у провадження із порушеною раніше. Хід слідства контролюється Генпрокуратурою.

 

Читайте также по теме