ГолосUA
08:57 22/01/2010

В Україні через непогоду ускладнено проїзд автошляхами

На ранок 22 січня майже на всій території України, окрім Житомирської, Сумської, Чернігівської, Полтавської, Луганської, Харківської та деяких західних областей, місцями невеликий сніг, в Крим сніг та дощ. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей — засніжене.

Про це ГолосUA повідомили в прес-службі Мінтрансу.

Покриття на дорогах державного значення в більшості областей — засніжене. У Чернігівській області місцями сніговий накат, в Донецькій області – місцями снігові перемети.

Сніг та сильний поривчастий вітер (15-20 м/с) призводять до утворення снігових переметів на дорогах державного та місцевого значення у Миколаївській, Чернігівський та Донецькій областях.  

Ускладнений під’їзд до населених пунктів Дніпропетровської та Черкаської областей. Складні погодні умови, які впливають на проїзд на дорогах, склались в Чернігівській, Вінницькій, Херсонській, Миколаївській, Черкаській, Донецькій, Дніпропетровській областях.

У Вінницькій області – сильний сніг та вітер, унаслідок чого покриття доріг державного і місцевого значення засніжене. На дорогах області проводиться патрульне снігоочищення. Проїзд по автодорогам області забезпечено.  

У Кіровоградській області проїзд по автодорогам області забезпечено. Техніка працює в режимі патрульного снігоочищення.

У Херсонській області рух транспорту по автомобільним дорогам загального користування забезпечено.

На дорогах області працює 29 одиниць техніки та 54 дорожники.  

У Миколаївській області станом на ранок 22 січня інтенсивність випадання снігу зменшується, в деяких районах – без опадів. На дорогах працюють 40 одиниці техніки та 60 робітників.

Ускладнений проїзд дорогою Н-14 Кіровоград-Миколаїв на км 196+000 – 204+000 проїзд ускладнений. Для розчищення даної ділянки шляху працює техніка.

У Дніпропетровській області сильні сніг та вітер, унаслідок чого на дорогах утворюються снігові перемети. На дорогах області проводиться патрульне снігоочищення. На даний час ускладнений проїзд до деяких населених пунктів.  

 На перевальних ділянках доріг в Карпатах та АР Крим сніг, проїзд забезпечений.

 Загалом над розчищенням автошляхів по всій Україні працюють 1675 механізмів та 2729 робітників.

 

Читайте также по теме