ГолосUA
07:01 17/01/2010

В Україні немає зв’язку з 20 населеними пунктами

Станом на 08.00 унаслідок погіршення погодних умов та через відсутність електропостачання не працюють 10 сільських автоматичних телефонних станцій «Укртелекому», унаслідок чого порушено зв’язок із 20 населеними пунктами.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

За останніми даними, суттєвих порушень у функціонуванні об’єктів транспортного комплексу та зв’язку — залізничного, авіаційного, морського, автомобільного транспорту, метрополітену та підрозділів Держспецтрансслужби — через погіршення погодних умов на території України не сталося. Проїзд на дорогах загального користування України, включаючи гірські перевали, забезпечений.

Станом на ранок покриття на автодорогах державного значення в більшості областей – місцями засніжене, в Чернігівській та Миколаївській областях – сніговий накат, у Вінницькій області – місцями ожеледиця.

Внаслідок складних погодних умов (ожеледиця) не доставлена кореспонденція до 382 населених пунктів, 8 районів та 3 центрів поштового зв’язку Миколаївської дирекції. Всі аеропорти та порти України функціонують у штатному режимі.

 

Читайте также по теме