ГолосUA
15:12 17/02/2011

В Україні треба створити сприятливі умови для залучення інвестицій — Янукович

Однією із найважливіших цілей в рамках реформ, які реалізуються в Україні, є створення сприятливих умов для залучення в Україну інвестицій.

Про це Президент України Віктор Янукович заявив сьогодні в інтерв’ю представникам ЗМІ в Одесі, передала прес-служба глави держави.

Президент підкреслив, що розвиток будь-якої держави неможливий без залучення коштів як національних, так і закордонних інвесторів. Без них, за його словами, також неможливо реалізувати обрану Україною інноваційно-інвестиційну модель розвитку.

Глава держави нагадав, що Україна має величезні сировинні ресурси, а перспективи поглиблення їх переробки є насправді «колосальними».

В. Янукович підкреслив, що Україна є інвестиційно привабливою державою. Разом з тим, він зазначив, що необхідно створювати мотивації для інвесторів, найважливішими з яких є стабільність в країні, прозорість її економіки, ефективна політика дерегуляції, «яка знімає бюрократичні бар’єри на шляху просування інвестицій».

«Це все те, що ми повинні робити у найближчий час», – резюмував глава держави.

Читайте также по теме
ГолосUA
13:03 08/05/2024

Кабинет министров разрешил «Экспортно-кредитному агентству Украины» страховать инвестиции украинских компаний в создание...