ГолосUA
18:53 16/02/2010

В Україні ускладнений проїзд у 15 областях

Ускладнений проїзд у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Волинській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненський, Тернопільській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській та Миколаївській областях. В інших областях проїзд забезпечений.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

За оперативними даними, станом на 18:00 на території України у Львівській, Волинській, Рівненській, Київській, Дніпропетровській, Луганській та Харківській областях йде місцями невеликий сніг, у Донецькій області – мокрий сніг. На решті території без опадів.

Середня температура повітря по території України становить -2 +2ºС, в АР Крим +1+7ºС. На перевальних ділянках доріг в Карпатах без опадів, лише на Латірському перевалі (проходить автодорога Київ – Чоп) йде мокрий сніг, температура повітря -1 +2ºС. В АР Крим на перевалах без опадів. Температура повітря -1 +4ºС. Проїзд забезпечений. На автодорозі Київ – Одеса без опадів. Температура повітря -2 +2ºС. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодорогах державного значення у Кіровоградській, Полтавській, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Миколаївській областях місцями засніжене. У Чернігівській області – снігова каша. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжений. У Чернігівській, Волинській, Хмельницькій та Миколаївській областях снігові перемети, у Донецькій області – снігова каша.

На зимовому утриманні доріг працюють 2525 механізмів та 3554 робітники. Крім того додатково працюють 96 одиниць техніки, залучені з інших організацій.

 

Читайте также по теме