ГолосUA
11:59 02/10/2010

В Україні відбувається узурпація влади – Тарасюк

У попередні п’ять років Україна, за оцінками міжнародної спільноти, була вільною державою, тоді як сьогодні відбувається узурпація влади.

Про це сказав народний депутат, представник фракції НУ-НС, екс-міністр закордонних справ України Борис Тарасюк в ефірі «5 каналу».

«Ніхто не ставить під сумнів ні в Україні, ні міжнародна спільнота, що попередні п’ять років були роками утвердження демократії в Україні. Україна перейшла до категорії вільних держав, за визначенням авторитетних міжнародних організацій», — зазначив він.

Водночас, на думку політика, сьогоднішня стабільність призводить до узурпації влади в державі. «Рішення Конституційного суду (про відміну політреформи 2004 року – ред.), є додатковим свідченням того, до чого прямує Україна», — впевнений народний депутат.

Разом із тим Б. Тарасюк повідомив, що під час засідання Комітету з закордонних справ Європарламенту, у якому він нещодавно брав участь, депутати прямо назвали процеси, що нині відбуваються в Україні, «відкатом від Європейського Союзу, від демократії в Україні».

І. Носальська

 

Читайте также по теме