ГолосUA
05:09 15/09/2010

В Україні відкрито сезон полювання на опозицію — німецькі ЗМІ

В Україні відкрито сезон полювання на опозицію: все більше представників протилежного табору та соратників Тимошенко підпадають під слідство.

Про це пише видання Financial Times Deutschland.

"Вже протягом декількох місяців нова влада активно намагається зіпсувати життя опозиції, то відкриваючи кримінальні справи проти екс-міністра фінансів Богдана Данилишина та колишнього заступника глави Нафтогазу Ігоря Діденка, то викликаючи на допит близького соратника Тимошенко та колишнього віце-прем’єр міністра Олександра Турчинова", — розповідається у публікації та додається, що в Україні, враховуючи корумпованість судової системи, не важко віднайти щось проти будь-кого особливо, якщо це стосується представників опозиції.

Однак, наголошує газета, опозиція на чолі із Юлією Тимошенко не збирається опускати руки: вона готує відповідь, зокрема, шукаючи сьогодні компрометуючі звинувачення у корупції проти нового уряду. "Очевидно, опозиція незадоволена положенням справ та її переслідуванням і готується активно протистояти незаконним діям та рішенням влади", — відзначає видання.

За матеріалами: Financial Times Deutschland

Підготувала Л. Дубенко

 

Читайте также по теме