ГолосUA
11:06 29/11/2008

В українських бідах винен «народний популізм» — Кириленко

«Наша Україна» змогла б зробити більшого для України, аби не зрада партнерів по коаліції. />  

Як передав кореспондент ГолосUA, таку заяву зробив голова партії «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко на сьогоднішньому з’їзді партії.
 

«Ми бачимо, що сьогодні фундаментальні українські цінності під загрозою, — зазначив парламентарій. — Адже, змагаючись за прихильність Кремля, багато урядовців та депутатів готові пожертвувати національними інтересами України заради збереження та примноження власної влади».
 

Також пан Кириленко наголосив на тому, що поки Юлія Тимошенко та Віктор Янукович борються за симпатії Кремля, «нашоукраїнці» на чолі з Президентом, борються за Україну.
 

«Що б вони не говорили людям, саме з таким народом — позбавленим власного національного «Я», деморалізованим, дезорієнтованим, беззахисним — їм зручніше мати справу, — заявив народний депутат. — Адже тоді легше підмінити реальні зміни у політиці і економіці гучними фразами і пошуками винних, легше й пояснити здачу національних інтересів політичною доцільністю».
 

Голова партії «Наша Україна» також звинуватив у всіх українських бідах притаманний народу популізм, і віру у те, що гарне життя може повернутися без глибоких реформ. «Ця віра обертається шаленою інфляцією, знеціненням зароблених грошей, крахом ілюзій, роздратуванням, пошуком ворогів і загальною зневірою. Але найголовніше зло популізму в тому, що він вбиває приватну ініціативу», — наголосив лідер НСНУ.

 

Читайте также по теме