ГолосUA
14:42 04/06/2009

В Ялті головні міліціонери СНД домовились разом боротися із злочинністю

Сьогодні в Ялті міністри внутрішніх справ країн-учасниць Співдружності Незалежних Держав підписали міждержавну програму боротьби зі злочинністю.

Це відбулося на засіданні Ради міністрів внутрішніх справ країн СНД, у якому беруть участь керівники 10 силових відомств країн Співдружності. Про це повідомило Радіо Свобода. 

Під час церемонії підписання міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко зазначив, що сьогоднішнє зібрання ще раз продемонструвало спільні позиції правоохоронних відомств країн СНД щодо рішень, спрямованих на протидію злочинності.

За його словами, міждержавна програма передбачає розширення співпраці у спільних профілактичних заходах в протидії новим формам злочинів, пов’язаних з використанням інформаційних технологій, незаконним обігом наркотиків, торгівлею людьми.

Також документ передбачає підвищення ефективності функціонування Спеціалізованого банку даних Бюро з координації боротьби з організованою злочинністю та іншими небезпечними видами злочинів на території держав-учасниць СНД, додав Луценко.

Дводенний саміт міністрів внутрішніх справ країн СНД відбувається в Лівадійському палаці в Ялті.

 

Читайте также по теме