ГолосUA
17:28 15/11/2010

В. Янукович доручив М. Азарову зайнятися попередженням аварій у сфері ЖКГ

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Президент України Віктор Янукович доручив українському уряду та Раді міністрів АР Крим потурбуватися про забезпечення сталої роботи в осінньо-зимовий період підприємств ПЕК.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Про це йдеться в дорученні глави держави від 15 листопада, яке розміщене на офіційному сайті Президента.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Згідно з дорученням В. Януковича, влада має взяти на себе обов'язок забезпечити сталу роботу у “комунальній теплоенергетиці та об'єктах соціальної сфери, задоволенні потреб населення у наданні послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання”.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Для забезпечення сталої роботи в осінньо-зимовий період підприємств паливно-енергетичного комплексу, комунальної теплоенергетики та об'єктів соціальної сфери і задоволення потреб населення у наданні послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання
face="Times New Roman, serif">
size="3">Президент доручив українському прем'єру М. Азарову опрацювати
face="Times New Roman, serif">
size="3">питання щодо передбачення у проекті Державного бюджету України на 2011 рік коштів “для здійснення заходів із запобігання аваріям та техногенним катастрофам у житлово-комунальному господарстві, в тому числі для ремонту і реконструкції теплових мереж та котелень”. При цьому, це доручення М. Азарову необхідно здійснити до 1 грудня поточного року.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Окрім того, глава держави у своєму дорученні вказав М. Азарову, Голові Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій на необхідності вжити невідкладних заходів до погашення заборгованості за енергоносії та комунальні послуги, спожиті установами і організаціями, які фінансуються з державного та місцевих бюджетів. Президент визначив при цьому термін — до кінця поточного року.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Також, згідно доручення В. Януковича, до 19 листопада мають бути створенні “гарячі лінії” з питань роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу та комунальної теплоенергетики, щоб забезпечити їх цілодобову роботу та невідкладне реагування на звернення громадян.

Читайте также по теме