ГолосUA
11:42 02/07/2010

В.Янукович створив Координаційний центр, щоб проводити економічні реформи

Президент України Віктор Янукович утворив Координаційний центр з впровадження економічних реформ як консультативно-дорадчий орган при Президентові України.

Про це йдеться в указі № 747/2010, текст оприлюднений на офіційному сайті глави держави.

Основним завданням Координаційного центру, згідно з документом, є сприяння впровадженню положень програми економічних реформ на 2010 -2014 рр.. "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна влада".

Координаційний центр проводитиме аналіз і моніторинг упровадження Кабінетом міністрів України, центральними та місцевими органами виконавчої влади, Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування положень Програми, готує регулярні звіти про хід реалізації передбачених нею реформ.

Також центр здійснить, в тому числі із залученням провідних вітчизняних та іноземних учених, фахівців, зокрема іноземних експертів, експертну оцінку проектів законів та інших нормативно-правових актів щодо їх відповідності положенням Програми;

Крім того, новостворений орган підготує пропозиції щодо актуалізації заходів і механізмів здійснення економічних реформ, передбачених програмою, та вносить їх на розгляд Президентові України, Комітету з економічних реформ. />  

Читайте также по теме