ГолосUA
17:48 30/03/2009

Вантажні перевізники готують нові акції протесту в Києві

Вантажні перевізники України домоглися від влади виконання лише частини їхніх вимог. Тепер вони готуються до нової акцій протесту в Києві з вимогою розв’язати проблему кредитів. Про це сьогодні, 30 березня, у коментарі ЗІКу повідомив голова Асоціації вантажних перевізників Львівщини Сергій Чепурний. />  

«Ми домоглися мінімальних тарифів на вантажні перевезення, які набудуть чинності з 1 квітня, а також – введення більших штрафних санкцій для іноземних перевізників та обмеження їх роботи на території України. Щодо головного питання – кредитів, то віз і нині там», – розповів Сергій Чепурний.
 

З його слів, перевізники висунуть вимогу щодо кредитів знову, але «вже більш радикально». «Нині ми ведемо переговори з громадськими організаціями, профспілками, щоб всі підприємці, які здійснюють вантажні перевезення, нас підтримали. Це буде більш масштабна акція протесту», – поінформував голова Асоціації.
 

Він уточнив, що акція протесту перевізників у столиці відбудеться орієнтовно через місяць. Сергій Чепурний пояснив, що сьогодні залагоджується фінансовий бік справи, оскільки перевізники організовують все своїм коштом.
 

Нагадаємо, вантажні перевізники вимагали врегулювання проблеми кредитів, стабілізації валютного курсу на рівні 6,5 грн за долар; введення мінімальних тарифів на вантажні перевезення; здешевлення пального; спрощення процедури отримання віз.

 

Читайте также по теме