ГолосUA
17:06 23/07/2010

Варшава з Києвом обговорили пасажирські перевезення під час Євро-2012

У Варшаві відбулися переговори про пасажирські перевезення під час Євро-2012 між генеральним директором Укрзалізниці Михайлом Костюком і Головою правлінням, генеральним директором АТ ПКП (польські залізниці) Анджеєм Вахою.

Про це сьогодні повідомили в прес-службі Мінтрансзв’язку.

Під час зустрічі сторони вирішили звернутися до своїх відповідних національних органів із пропозицією спростити проведення митних і прикордонних процедур під час чемпіонату Європи з футболу шляхом спільного проведення контрольних процедур та інших необхідних заходів. З огляду на очікуване збільшення пасажиропотоку, можливе створення спеціального терміналу для проведення перевірки і пропуску пасажирів контрольними органами України і Польщі.

Під час зустрічі українській делегації був презентований міжрегіональний електропоїзд моделі ЕД74 виробництва АТ «ПЕСА» з міста Бидгощ. Генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк провів переговори з керівництвом заводу-виробника на предмет можливого співробітництва.

Сторони відзначили позитивну роботу спільних українсько-польських робочих груп фахівців з підготовки до Євро-2012 і схвалили план подальшої роботи. />  

Читайте также по теме