ГолосUA
07:42 18/03/2010

Василь Джарти зробить Крим туристичною меккою — Герман

Призначення Василя Джарти на посаду голови Ради міністрів Криму є найбільш вдалим серед кадрових змін останній час.

Таку думку висловила заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман у ефірі «5 каналу».

«Якщо будуть призначати таких «своїх», як Василь Джарти, я буду бити «браво» всю програму. Це дуже цікавий чоловік, дуже професійний і чесний. Він дуже добре знає Крим, і любить його. Я думаю, що це – одне з кращих призначень, які могли бути за увесь цей період», — сказала вона.

Г. Герман також повідомила, що Президент завтра представить Василя Джарти (під час поїздки до Криму – ред.), і поставить перед Джарти ті завдання, які ставить перед владою Криму. />  
«Я думаю, що півострів має перетворитися у туристичну мекку України і світу. І Джарти справиться з цим завданням, я знаю цю людину з 2004 року, він завжди приходив на допомогу, коли найтяжче і справлявся з усіма викликами. Це справді дуже добре призначення, повірте мені», — наголосила Г. Герман.

Нагадаємо, 17 березня Головою Ради міністрів Криму обрано Василя Джарти, заступника голови Партії регіонів, що опікується автономією по партійній лінії.

На пленарному засіданні кримського парламенту за його призначення проголосували 82 із 89 депутатів, присутніх на засіданні. Всього в парламенті автономії 100 депутатів.

І. Носальська

 

Читайте также по теме