ГолосUA
09:47 20/02/2010

ВАСУ може подовжити термін розгляду позову Тимошенко – Катеринчук

Вищий адміністративний суд може подовжити термін розгляду позову Юлії Тимошенко стосовно оскарження рішення ЦВК щодо встановлення результату президентських виборів.

Про це заявив у ефірі «5 каналу» народний депутат, представник фракції НУ-НС Микола Катеринчук.

«Якщо буде задоволено це клопотання (перерахування виборчих бюлетенів у семи округах – ред.), у чому я сумніваюся, тоді ми вийдемо на реальний перерахунок голосів по тих округах, які вказала Тимошенко, і за п’ять днів можемо вийти на якийсь результат. Тобто, за два дні розглянути цю справу неможливо. Тому суд може подовжити розгляд, вийти за строки, передбачені Законом, враховуючи об’єм доказової бази», — сказав він.

Підставою для подання такого клопотання, зазначив М. Катеринчук, став перерахунок тюленів на кримських дільницях. «За рішенням суду вдалося перерахувати бюлетені виключно на семи дільницях у Криму, і матеріали, які отримали після перерахування, неспівпадіння від 3 до 8% стали підставою для того, щоб сумніватися у тому, що питання з реєстром було незмінним і що голосували виключно люди, які мали на це право», — повідомив він.

І. Носальська

.

 

Читайте также по теме