ГолосUA
13:44 18/02/2010

ВАСУ визнає Януковича президентом, – Ахметов

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Рінат Ахметов висловив впевненість, що Вищий адміністративний суд України відхилить позов Юлії Тимошенко про оскарження результатів виборів президента України. Про це повідомила в прес-служба Партії регіонів. /> "Можливо, я чогось не знаю? Наскільки мені відомо, останнім рішенням ЦВК ухвалив, що Янукович — президент України. І я його з цим вітаю, тому що він завжди підтримував нас і розділяв з нами і біль, і радість", — сказав Ахметов.

Регіонал висловив переконання, що ВАСУ ухвалить рішення на користь Януковича.

"Було ухвалено рішення, що тепер цю справа розглядатиме Верховний суд. — Переконаний, що Вищий адміністративний суд вирішить, що президентом України є Янукович. У цьому немає ніяких сумнівів. Всі екзит-поли показали, що Янукович переміг на президентських виборах", — підкреслив народний депутат.

"Якщо порівнювати з футболом, то це десь так: моя команда програла матч, але давайте ми скасуємо результат та гратимемо до тих пір, поки моя команда не переможе. Це не дуже добре для інвестиційного клімату України. Я впевнений в одному: Віктор Янукович чесно і достойно переміг на президентських виборах", — додав Ахметов.

Нагадаємо, 16 лютого прем’єр-міністр Юлія Тимошенко особисто привезла до Вищого адміністративного суду України позов, що оскаржує результати президентських виборів.

Згодом адмінсуд, за клопотанням прем’єра, зупинив рішення Центрвиборчкому про встановлення результатів повторного голосування з виборів президента та обрання Януковича главою держави.

 

Читайте также по теме