ГолосUA
08:31 01/07/2009

Вбитий житель Кіровоградщини був неозброєний, — Генпрокуратура

Житель Голованівського району Кіровоградської області Валерій Олійник, який загинув під час сутички за участі народного депутата від Блоку Юлії Тимошенко Віктора Лозинського, був неозброєний. />  

Про це заявив заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін в ефірі телеканалу «Інтер».
 

За його словами, Генеральна прокуратура встановила, що зброї у чоловіка не було, а пістолети, з яких він ніби-то стріляв в депутата, підкинуті.
«Ми можемо стверджувати, що ця людина (В. Олійник — ред.) сам в себе не стріляв, і я скажу більше — він взагалі не стріляв. Проведені слідчі дії засвідчили, що він зброю в руках не тримав», — зазначив заступник генпрокурора.
 

Нагадаємо, 16 червня житель Голованівського району Кіровоградської області Валерій Олійник під час сутички з народним депутатом від фракції БЮТ Віктором Лозинським, районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником Голованіського РВ УМВС Михайлом Ковальським загинув. Експертиза виявила у загиблого переломи ребер і численні вогнепальні поранення.
 

При цьому В. Лозинський заперечував свою причетність до загибелі чоловіка і стверджував, що В. Олійник розпочав стріляти у бік автомобіля, в якому знаходився депутат з прокурором і начальником міліції.  

 

Читайте также по теме