ГолосUA
12:55 04/03/2010

Венеціанська комісія розгляне правомірність внесення змін до виборчого законодавства України під час президентських виборів

Цього місяця Венеціанська комісія розгляне правомірність внесення змін до виборчого законодавства України між двома турами президентських виборів.

Про це заявив в.о. віце-прем’єр-міністра України з питань європейської інтеграції Григорій Немиря на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.  

За його словами, про це йдеться в листі, що отримала Юлія Тимошенко у відповідь на свої звернення до Венеціанської комісії. «Президент Венеціанської комісії повідомив, що ситуація, що стосується внесення змін до Закону про вибори Президента між двома турами і наслідки цих змін, буде розглянута на наступній пленарній сесії Венеціанської комісії, що відбудеться вже цього місяця», — зазначив він.

Г. Немиря наголосив, що в листі Венеціанської комісії вказано, що внесення таких змін до закону про вибори під час виборчого процесу є небажаним. Він також заявив, що зараз Партія регіонів робить «наполегливі спроби призначити новим представником України у Венеціанській комісії всім відомого пана Ківалова».

А. Береза

 

Читайте также по теме