ГолосUA
12:36 10/07/2010

Верховна Рада ухвалить закон про місцеві вибори сьогодні

Верховна Рада ухвалить закон про місцеві вибори сьогодні.

Про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

Говорячи про велику кількість поправок до закону, він висловив сподівання, що принципові домовленості щодо цього будуть дотримані. “Щоб внесені поправки, які мають шанс знайти підтримку у сесійній залі, голосувалися, а ті, які не мають, не має сенсу розглядати. Сподіваюсь, що колеги -депутати виконають ці домовленості”, — зазначив політик.

Він також спрогнозував, що поправки до закону про місцеві вибори щодо можливості висуватися мажоритарним кандидатом не від партії, а також скасування тимчасового бар’єру в 365 днів для партійних осередків для участі у виборах, не будуть підтримані у сесійній залі.

“Я вніс поправки щодо можливості самовисування і про зняття норми в обмеженні в 365 днів, але в результаті консультацій я бачу, що ці поправки не знайдуть достатньої кількості голосів у залі. Ми поставимо їх на голосування, але я не бачу, що є можливість, щоб вони були підтримані”, — підкреслив О.Єфремов.

Коментуючи заяву представників БЮТ про те, що вони покинуть сесійну залу на знак протесту проти розгляду законопроекту, О. Єфремов наголосив: “У нас і без них є достатня кількість голосів, щоб цей закон був підтриманий більшістю”.

О. Звенигора />  

Читайте также по теме