ГолосUA
12:25 30/12/2008

Вертолітний загін українських військових у Ліберії святкуватиме Новий рік по-домашньому

Святкові урочистості з нагоди зустрічі Нового року для 56-го вертолітного загону Збройних Сил України, який виконує миротворчі завдання у складі сил Місії ООН у Ліберії, відбудуться у їдальні базового табору, але по-домашньому.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Як запевнив заступник командира загону з гуманітарних питань майор Володимир Поздняков, свято зустрічі Нового року військовослужбовці 10-ї ротації запам’ятають надовго, і головним чином не через те, що проведуть його в Африці, а тому, що це свято буде добре організованим.

«Ми чудово розуміємо морально-психологічний стан чи не кожного військовослужбовця загону, який зустрічатиме свято Нового року майже за 7 тисяч кілометрів від своїх домівок, адже саме в такі хвилини, коли кожен знає, що зараз в Україні за столом біля телевізора зібралися усі члени його родини і під дзвін бокалів з шампанським загадують бажання, стає трохи сумно», — сказав майор Поздняков.

За словами офіцера, саме тому на святі у миротворців будуть і Дід Мороз зі Снігуронькою, і страви української кухні, і традиційні для новорічного свята салат олів’є, і шампанське.

 

Читайте также по теме