ГолосUA
16:14 25/01/2010

Виборець ще має час для зміни виборчої адреси — ЦВК

Виборці ще мають час звернутися до органів ведення реєстру виборців для того, аби змінити виборчу адресу у разі необхідності.

Про це сказав заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

“Якщо у виборця немає можливості голосувати за своєю виборчою адресою, він ще має час змінити свою виборчу адресу і взяти участь у голосуванні”, — наголосив він.

Посадовець уточнив, що у разі, якщо виборець працює в іншому місті, він може проголосувати, якщо надасть довідку з роботи та напише відповідну заяву. “Якщо виборець працює в одному місті, а зареєстрований в іншому — він може написати заяву про бажання голосувати не за виборчою адресою та разом з довідкою з роботи звернутися до органів державного реєстру”, — сказав Магера.

Він також нагадав, що 24 січня закінчився термін, коли можна офіційно оголошувати результати соціологічних опитувань з приводу особи переможця у другому турі виборів. “Відповідно до діючого законодавства, за 15 днів до другого туру виборів президента, забороняється публічно оголошувати результати соціологічних опитувань стосовно того, хто стане переможцем”, — підкреслив заступник голови ЦВК.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме