Вибори будуть зірвані лише у окремих регіонах, а перевиборів не буде – Фесенко

 

 

 

Вибори будуть зірвані лише у окремих регіонах, а перевиборів не буде, бо політичним силам потрібні мандати.

 

Таку точку зору висловив директор Інституту проблем управління ім. Горшеніна Володимир Фесенко у ефірі «5 каналу», передав кореспондент ГолосUA.

 

«Думаю, що можуть бути проблеми у окремих регіонах або спроби зірвати процес голосування. Або це може бути наслідком дуже гострих конфліктів до голосування, а, можливо, і під час голосування», – сказав він.

 

Водночас В. Фесенко зауважив, що заяви про знайдені у деяких регіонах фальшиві бюлетені «можна назвати нервами». Він підкреслив, що на такому психологічному фоні дуже важко здійснювати виборчий процес, процедуру голосування і підрахунку голосів. Політолог вважає, що такі конфліктні ситуації можуть призвести і до конфлікту всередині комісій.

 

Однак, за словами В. Фесенка, масштабних перевиборів в Україні не буде. «Відсоток буде невеликим. Наскільки я знаю, у більшості великих міст вже є чітко визначені фаворити, і не призначені, а реальні. Результати визнають більшість політ сил, бо потрібні мандати. І немає сенсу не визнавати», — наголосив експерт.

 

Читайте также по теме