ГолосUA
18:12 08/06/2010

Від 2009 року на роботу влаштувалось 17 тисяч молодих людей — Мінпраці

За допомогою молодіжних центрів праці при Міністерстві молоді, сім`ї та праці від 2009 року і до сьогодні на роботу влаштувалось понад 17 тисяч молодих людей.

Про це сказала заступник міністра України у справах сім`ї, молоді та спорту Світлана Толстоухова на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“В період трансформації в соціально-економічній сфері, в період кризи насамперед страждають діти, сім`ї як соціальна інституція. Найбільша проблема, яка виникає у такі часи — це працевлаштування, зайнятість молоді і забезпечення робочими місцями”, — сказала вона.

Заступник міністра зауважила, що при Міністерстві було створено 101 центр праці.

“Молодь не надто довіряє центрам зайнятості, тому ми вирішили створити винятково молодіжні центри. Загальна кількість таких центрів складає 101, вони діють в 28 обласних центрах, 21 районних, в 14 містах”, — наголосила вона.

Підсумовуючи результати роботи молодіжних центрів, Світлана Толстоухова розповіла, що протягом 2009 року і початку 2010 року на роботу влаштувалось понад 17 тисяч молодих людей.

“Також ми надали 90 тисяч консультаційних послуг. І я хочу наголосити, що робота надається не низькооплачувана, а кваліфікована, відповідно до дипломів”, — додала урядовець.

О. Каретнікова. />  

Читайте также по теме