ГолосUA
09:26 06/07/2009

Від сьогодні доставка журналів коштуватиме на третину більше

Сьогодні набрав чинності наказ Міністерства транспорту та зв`язку України «Про затвердження тарифів на прийом та доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за підпискою», передала ЛІГАБізнесІнформ. />  

Тарифи підвищуються на 28% і стосуються підписки видань доставкою з 1 січня 2010 року. Встановлено, що тарифи на прийом і доставку вітчизняної підписної періодики застосовуються всіма підприємствами і організаціями, що надають цю послугу і розміщені на території України, незалежно від відомчого підпорядкування і форми власності. Вартість всієї операції, пов’язаної з доставкою періодичних друкарських видань передплатникам, розраховується залежно від об’єму видання.
 

Раніше заступник Міністра транспорту і зв’язку Олег Проживальський, коментуючи підвищення тарифів, заявив, що рівень нових тарифів істотно не позначиться на спільній вартості вітчизняних періодичних друкарських видань по підписці. Вартість загальнодержавних підписних видань (за умови колишньої видавничої вартості) зросте на 2-6%, обласних і районних – на 6-8%. Він пояснює це невисокою – близько 20% – вартістю послуг зв’язку з поширення вітчизняної періодики в підписній вартості періодичного видання.

 

Читайте также по теме