Ольга Черненко
19:14 01/12/2010

Від якості Податкового кодексу залежить бюджет наступного року — «бютівець»

 

Вето на Податковий кодекс — це значна перемога підприємців.

 

Таку думку висловив нардеп від БЮТ Анатолій Семинога в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

"Це дійсно перемога підприємців і не мала перемога. Бо достатньо лише згадати, як Партія регіонів завжди поводиться з акціями протесту. Їх або забороняли, або не давали можливості їх проводити. І це після президентських виборів перша акція, якій влада не змогла нічого протиставити і заперечити", — підкреслив він.

 

За словами нардепа, те, що влада таки дослухалася до вимог підприємців — це теж значна перемога. "Те, що люди хотіли повністю скасувати цей закон і переписати його, то я повністю їх підтримую. Але хоча би те, що цей закон буде м'якшим і не даватиме можливості повністю знищити малий бізнес і хоч трохи давати йому розвиватися, це плюс", — сказав політик.

 

Він зазначив, що досі не відомо, які зауваження надійдуть до парламенту, з якими статтями цього Податкового кодексу Президент Віктор Янукович не погоджується. “Тому зарано радіти з цього приводу. Треба дивитися на зміст поправок і тоді буде видно, наскільки законопроект буде покращеним. Чи просто там буде косметична штукатурка, яка суттєво не змінить Податковий кодекс. Бо від якості цього документу буде залежати те, яким буде бюджет наступного року, бо його збираються приймати на новій податковій основі. Також побачимо, як розвиватиметься бізнес у нашій країні далі", — зазначив А. Семинога.

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...