ГолосUA
17:25 19/02/2010

Відповідач спробує перевести судовий розгляд у ВАСУ у формальну площину — Власенко

Сторона відповідача у справі кандидата в Президенти Юлії Тимошенко проти Центральної виборчої комісії спробує перевести судовий розгляд у формальну площину.

Про це заявив народний депутат України від фракції БЮТ Сергій Власенко під час засідання Вищого адміністративного суду, повідомили ГолосUА у прес-службі блоку.

«Це спроба перевести це в формальну площину задля того, щоб показати, що нібито кандидат в Президенти Юлія Тимошенко не скористалась своєчасно своїм право на оскарження", — сказав С. Власенко у Вищому адміністративному суді.

Депутат пояснив свою думку тим, що питання, які порушують представники ЦВК перед представниками позивача є по суті формальними. «Зверніть увагу, які питання звучали — оскаржували чи не оскаржували, які рішення виніс суд і коли — це спроба перевести це в формальність», — вважає він.

Водночас С. Власенко підкреслив, що кандидат в Президенти Юлія Тимошенко в будь-якому випадку виконає рішення суду як законослухняний громадянин. «Однак погоджуватися з тим рішенням суду чи не погоджуватись є особисте право кожного громадянина, включаючи і кандидата в Президенти Юлію Тимошенко», — зазначив народний депутат.

Як повідомляв ГолосUA, сьогодні Вищий адміністративний суд України в режимі засідання розпочав розгляд справи за позовною заявою кандидата на посаду Президента Юлії Тимошенко про визнання протиправними дій, бездіяльності та рішення Центральної виборчої комісії.

 

Читайте также по теме