ГолосUA
14:11 10/07/2010

Виконавчу владу чекає серйозна хвиля кадрових чисток — політолог

В майбутньому виконавчу владу чекає серйозна хвиля кадрових чисток. Так вважає директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту ГолосUA.

"Це питання часу," — наголосив він. "Бо жодна партія не може похвалитися, що має необхідний запас професіоналів. Потрібно шукати у інших партій, не тільки у Києві, і користуючись не тільки критерієм особистої відданості".

За словами експерта, Партія регіонів ніколи сама не потягне таку складну країну, як "Україна". /> "Їм потрібно переглянути підходи до формування влади, відмовлятись від формування однопартійного, однокланового складу муніципальної влади, губернаторського корпусу. Робити ставку на реальних професіоналів. Але не всі вони знаходяться у ПР”, — наголосив політолог

Експерт також додав, що в найближчому майбутньому, коли почнеться серйозна підготовка до місцевих виборів, можуть бути звільнення не лише міністрів, а й губернаторів.

Нагадаємо, що в ЗМІ з’явилася інформація про можливе звільнення міністра оборони Михайла Єжеля. Також Верховна Рада звільнила з посади міністра надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

О. Черненко
 

Читайте также по теме