Вимоги бізнесу в Податковому кодексі наврядчи врахують, — К.Ляпіна

 

Жодного рішення про підготовку Податкового кодексу Комітет з питань податкової політики не приймав.

Про це

color="#000000">заступник голови Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Ксенія Ляпіна заявила журналістам в кулуарах парламенту, передав кореспондент Голос
color="#000000">UA.

“Ніякого рішення щодо підготовки другого проекту не було. Тому, можливо, Віталій Хомутинник мав на увазі, що схиляється підтримати пропозиції підприємців, то це було б дуже добре, але це не рішення. І вимоги підприємців остаточно не вписано в проект кодексу. Тобто, це його особиста думка”, — сказала Ляпіна, коментуючи заяви голови Комітету з питань податкової політики Віталія Хомутинника про те, що Комітет врахував усі вимоги підприємців.

Водночас Ксенія Ляпіна наголосила, що підприємці “заспокояться тоді, коли буде рішення Комітету врахувати їхні вимоги”. “Сьогодні закінчується двотижневий термін подання проекту Податкового кодексу Верховної Ради. Тобто, або вимоги підприємств будуть враховані сьогодні вечері або взагалі не будуть враховані”, — сказала вона.

При цьому, К. Ляпіна припустила, що у такий короткий термін Комітет не встигне розглянути всі поправки. “Тому це рішення про врахування вимог підприємців наврядчи буде ухвалено”, — зазначила депутат.

Читайте также по теме