ГолосUA
14:03 08/09/2010

Вінницький міський голова Володимир Гройсман повторно балотуватиметься на посаду мера

Вінницький міський голова Володимир Гройсман вирішив повторно балотуватися на посаду мера Вінниці.

Про це він заявив журналістам на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

При цьому на виборах у Вінницьку міську та районну ради В.Гройсман збирається очолити список кандидатів від неназваної партії, без наміру висування своєї кандидатури в обласну раду.

«Ми йдемо на вибори не тільки у міську раду, а й у районну, адже Вінницький район дуже тісно пов’язаний із Вінницею. До районної ради підуть активні і перспективні мешканці Вінницького району, які знають існуючі проблеми на цих територіях і готові працювати, керуючись принципами та ідеологією, які сповідують союзники діючого мера», — сказав він. />  
Також мер зазначив, що сформована команда, маючи досвід роботи у радах різних рівнів, керується бажанням працювати і в майбутньому з метою подальшого вдосконалення цілісної та комплексної системи розвитку міста. «Для нас важливо зберегти стабільність у міській раді. Досвід минулих років показує, що наша команда може динамічно і якісно працювати, ставлячи інтереси міста і людей вище особистих інтересів. А головне те, що ми здатні сьогодні досягати чітких, зрозумілих, позитивних результатів у розвитку Вінниці», — підкреслив її керівник.

Що ж до політичної сили, від якої підуть на вибори діючий міський голова та його команда,то про це стане відомо після оприлюднення списків кандидатів у депутати до міської та районної рад, визначеного законодавством. «Сьогодні я свідомо не хочу називати цю партію, адже наше завдання — займатись не політикою, а роботою на розвиток міста. Оскільки законодавець визначив у законі норму, за якою кандидати на посаду міських голів повинні висуватись політичними партіями, — ми маємо її дотриматись. Але підкреслюю, що наша мета полягає не у тому, щоб на місцевому рівні займатись політикою, а в тому, щоб у наступні п’ять років забезпечити якісні, позитивні і динамічні зміни в житті кожного вінничанина і мешканця Вінницького району. І я вам це гарантую», — додав міський голова.

Довідка: На посаду мера Вінниці В. Гройсман був обраний у 2006 році. Перед тим (з 2005 року- ред.) обіймав посаду секретаря Вінницької міської ради.

С.Вітковська
 

Читайте также по теме