Виступ представника ГПУ в парламенті є знущанням над опозицією — БЮТ

 

 

 

Звіт заступника прокурора України Євгенія Блажівського є знущанням над опозицією та черговим намаганням влади позбутися політичних опонентів.

 

Про це повідомив депутат від БЮТ-Батьківщина Володимир Бондаренко у коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

Ми не почули під час виступу Блажівського ані слова про побиття, ані речення про те, хто бив. Несподівано для всіх, постраждалі в бійці депутати БЮТ стали звинуваченими”, — сказав він.

 

На думку політика, це “навмисне пересмикування фактів”. “Це пересмикування фактів зроблене для того, щоб позбавитися політичного опонента. Весь цей виступ — це лише знущання над нами, бо ви тільки подумайте, мова йде про побиття людей групою бандитів. Ці бандити стоять при владі”, — сказав він.

 

При цьому В. Бондаренко додав, що коли Партія регіонів була в опозиції, подібних бійок не було. “Вони довший час блокували трибуну, але ж ми не ламали їм руки і жодних кримінальних справ проти них не відкрили. Якщо вже Генпрокуратура хоче дослідити минулі справи у Верховній Раді, то давайте починати не з 27 квітня 2010 року, а з того часу, коли ПР два місяці блокувала парламент. І давайте проти них також порушимо кримінальні справи”, — сказав він.

 

Читайте также по теме