ГолосUA
17:55 01/09/2010

Віце-прем’єр Тихонов відкрив другу чергу автомобільної дороги навколо Чернівців

Віце-прем’єр-міністр України Віктор Тихонов за дорученням Прем’єр-міністра України Миколи Азарова відкрив другу чергу автомобільної дороги навколо Чернівців (у селі Коровія Глибоцького району).

Про це повідомила прес-служба віце-прем’єр-міністра .

«Головним пріоритетом Уряду є практичне втілення положень Програми Президента України Віктора Януковича «Україна для людей», — наголосив Віктор Тихонов під час виступу. — Тому питання створення умов для економічного розвитку регіонів, удосконалення інфраструктури, зокрема, будівництво та ремонт автомобільних доріг постійно перебувають у центрі уваги Кабінету Міністрів».

Віце-прем’єр-міністр підкреслив, що для завершення будівництва у 2010 році нашим Урядом було знайдено можливість виділення на ці роботи додаткових ресурсів.

За словами Віктора Тихонова, функціонування другої черги автомобільної дороги значно поліпшить екологічний стан у місті та сприятиме покращенню економічних показників області.

Віктор Тихонов подякував за самовіддану працю всім учасникам інвестиційного процесу, проектувальникам і будівельникам за нелегку, а разом з тим благородну працю та побажав всім присутнім успіхів, а країні – зміцнення та процвітання!

У відкритті також взяли участь голова Державної служби автомобільних доріг України Володимир Демішкан, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв та інші посадовці. />  

 

Читайте также по теме