ГолосUA
05:17 27/08/2010

Визначено переможців конкурсу дитячого малюнка «Якою я бачу свою Україну»

В рамках проведення традиційного благодійного дитячого книжкового ярмарку, присвяченого Дню знань в Українському домі, буде оголошено переможців всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку „Якою я бачу свою Україну”, що тривав з 1 березня до 1 серпня цього року.

Конкурс проводився редакцією журналу „Довідник кадровика” за підтримки Міністерства України у справах сім’ї,  молоді та спорту й Міністерства освіти і науки України, передав кореспондент ГолосUA.

Урочиста церемонія нагородження, яка відбудеться 27 серпня в Українському домі, супроводжуватиметься виставкою кращих малюнків і розважальною програмою, в якій візьмуть участь головна анімаційна художниця, переможниця телевізійного конкурсу „Україна має талант” Ксенія Симонова, артисти цирку „Кобзою” та юні таланти Київщини.

Крім того, на гостей свята чекають цікаві розваги і сюрпризи від організаторів благодійного дитячого книжкового ярмарку та всеукраїнського фестивалю морозива. А саме : розваги на ігровому майданчику з „Пізнайком”, зустрічі з сучасними українськими письменниками, які пишуть для дітей, безпрограшна лотерея „Придбай книгу – отримай подарунок”, презентації нових книг та автограф-сесії з улюбленими авторами.

І. Тимошенко

 

Читайте также по теме