ГолосUA
15:25 25/12/2008

Визначено трьох найперспективніших політиків країни

Найперспективніші молоді політики країни — Анатолій Гриценко, Арсеній Яценюк і Юрій Бойко.

Як передав кореспондент Голос.UA, таку думку сьогодні під час прес-конференції у Києві висловив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

За його словами, найпершим з них є екс-міністр оборони Анатолій Гриценко, який зумів зайняти міцну громадську позицію та просувати себе як політик авторитарного правління. Він зможе виконувати головні функції у державі без підтримки та узгодження з іншими політичними силами, що є суттєвим для України. «Але на його рейтинг впливає американський фактор, тому я лишу його під питанням», — зазначив Віталій Бала.

Непогані, за словами експерта, стартові позиції є у Арсенія Яценюка. Хоча, каже фахівець, «з його емоційним виходом зі спікерства він лише втратив вплив на процеси в Україні та аспекти фінансування його кампанії». «Наразі я не знаю, звідки Яценюк братиме гроші на свою виборчу кампанію», — сказав він.

Народний депутат від Партії регіонів Юрій Бойко, на думку Бали, «на слуху, він з’являвся як можливий кандидат на посаду прем’єр-міністра України». Експерт стверджує, що Ю.Бойко гіпотетично має великі перспективи стати новим лідером Партії регіонів. «Тому третім найперспективнішим політиком України я визначив його»,- пояснив директор Агентства моделювання ситуацій.

 

Читайте также по теме