Ольга Черненко
18:31 21/02/2011

Влада боїться протестів, — Парубій

У блоці "Наша Україна-Народна Самооборона" вважають, що влада піде на поступки в питанні пенсійної реформи, бо боїться протестів. Про це повідомив народний депутат від НУ-НС Андрій Парубій в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

face="Times New Roman, serif">Влада викличе суспільний протест, якщо попре бульдозером. А вона все-таки боїться загальних протестів. Це показав, зокрема, Податковий Майдан. У влади є великий комплекс перед протестами”, — наголосив він.

face="Times New Roman, serif">За словами нардепа, суспільство вкрай негативно відреагує, якщо влада не пом
face="Segoe UI">'якшить свою позицію.

face="Times New Roman, serif">Тому, я думаю, будуть зважати, що суспільство вкрай негативно реагує. Але наскільки регіонали будуть рішучі в цьому аспекті —
face="Times New Roman, serif">
face="Times New Roman, serif">невідомо”, — зауважив він.

face="Times New Roman, serif">І додав, що влада готуватиме суспільну свідомість до пенсійної реформи.

face="Times New Roman, serif">Будуть готувати свідомість людей до цього і дивитимуться, яка реакція. Але більше 50% людей категорично проти таких реформ, як пенсійна та інші. Хоча, по великому рахунку, пенсіонери не такі мобілізаційно здатні, як підприємці. Тому невідомо, в яких формах можуть проходити ці акції. І складно передбачити, наскільки масовими будуть протести”, — зазначив він.

face="Times New Roman, serif">Нагадаємо, до квітня парламент планує ухвалити пенсійну реформу.

Читайте также по теме