Влада Івано-Франківщини доручила підготувати «Буковель» до проведення Кубків Європи зі сноубордингу та фрістайлу

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації підписав розпорядження щодо здійснення ряду заходів з метою підготовки та проведення на Прикарпатті на високому організаційному рівні Кубків Європи зі сноубордингу та фрістайлу.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили в головному управлінні правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Кубок Європи зі сноубордингу у дисципліні «біг-ейр» буде проведено на туристичному комплексі «Буковель» 19 лютого 2011 року, а 4-5 березня 2011 року – Кубок Європи з фрістайлу у дисципліні «акробатика».

Зокрема, ТзОВ «Скорзонера» доручено забезпечити будівництво та обладнання акробатичних трамплінів; провести технічне обстеження канатно-бугельних витягів та снігових гармат; зарезервувати готельні номери із пільговою оплатою відповідно до заявки Федерації лижного спорту України; впорядкувати прилеглу територію.

Організацію зустрічі та відправки спортсменів, членів суддівської колегії та оргкомітету, а також виготовлення нагородної атрибутики здійснить головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА. Крім того, спільно з управліннями культури облдержадміністрації буде розроблено сценарії церемоній відкриття та закриття Кубків, програму культурно-мистецьких заходів.

Читайте также по теме