Влада не дала «Батьківщині» взяти участь у виборах, – Турчинов

 

Влада не дала партії «Батьківщина» взяти участь у виборах, тому за результатами місцевих виборів не можна судити про загальнонаціональний рейтинг цієї політичної сили .

Про це заявив перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов у ефірі «5 каналу».

«Не можна погодитись, коли робляться узагальнення і дається 30% Партії регіонів та 13-14% «Батьківщині». Влада не дала партії «Батьківщина» взяти участь у виборах», — сказав він.

Політик нагадав, що у Київській та Львівській областях, районах Кіровоградської області, у місті Тернопіль та ще багатьох районах і містах «Батьківщині» було заборонено взяти участь у виборах. Він також додав, що не відбулося виборів на рівні обласних рад у місті Києві, який прирівняний до області та до Тернопольської облради.

На думку О. Турчинова, саме недопущення «Батьківщини» до виборів у регіонах, де партія має найбільшу підтримку, й спричинило такий загальний результат виборів. «Я би хотів порахувати рейтинг Партії регіонів, з усією їх фальсифікацією, з усіма адміністративними ресурсами, коли би не було виборів для Партії регіонів у Донецькій чи Луганській області, у Криму і Одеській області. Я би тоді порахував їх загальнонаціональний рейтинг», — наголосив він.

Читайте также по теме