ГолосUA
05:01 23/04/2010

Влада не може пояснити як зменшити безробіття та ціни — експерт

Українська влада та еліти не готові до діалогу з людьми.

Таку думку в коментарі ГолосUA сказав директор Інституту політичних, соціологічних і маркетингових досліджень Володимир Бондаренко. />  

"Наша влада й еліти не можуть пояснити простим людям, як підняти добробут, зменшити безробіття й ціни, подолати інфляцію" — наголосив він. "Здавалось би, елементарні речі для влади, те, що обіцялося перед виборами. Але відповідей на ці запитання немає".
За словами експерта, влада спеціально виносить на обговорення в суспільстві теми мови, історії, аби уникнцти відповіді на вище названі питання.
 

"Саме тому на перший план суспільного обговорення виносять ці не такі вже й актуальні проблеми" — наголосив В.Бондаренко. "Влада робить це, щоб уникнути відповідей на справді важливі питання й перерозподіляти грошові потоки".  
 

Експерт також назвав українське суспільство занадто довірливим до влади. "Але вже врешті-решт люди мали би зрозуміти, що сподіватися на владу — даремно справа" — додав експерт.
 

За даними соціологічної компанії ”GfK Юкрейн” найбільше населення України турбується через інфляцію, зростання безробіття і брак грошей.

О. Черненко
 

Читайте также по теме