Влада повинна внести до бюджету додаткові кошти на молодіжне кредитування — Симоненко

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">У новій редакції проекту Державного бюджету на 2011 рік повинні бути передбачені кошти на молодіжне кредитування в Україні.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Про це заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко в інтерв'ю кореспонденту ГолосUA.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">«Я вважаю, що ту політику, на якій ми наполягали, треба передбачити у бюджеті 2011 року. Ми будемо наполягати на тому, аби в бюджет було включено значно більше витрат у видатковій частині на те, щоб збільшити обсяг кредитування нашої молоді. Це для тих, хто хоче навчатися і купувати або будувати житло”, — сказав він.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Водночас лідер КПУ наголосив на тому, що на цьому шляху зусиль його політичної сили буде замало. “На мій погляд, держава і досі там, де необхідно, своїх можливостей щодо допомоги молоді не використовує. Це державна монополія, використання державних ресурсів. Це проблема тіньової економіки, тобто ті проблеми, які необхідно вирішити, аби мати більше змоги сприяти соціальним питанням. Це повинно хвилювати не лише КПУ, а й усі політичні партії в парламенті”, — сказав він.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Відповідаючи на запитання журналіста стосовно того, чи можливо, що владна фракція найближчим часом внесе на розгляд парламенту подібний законопроект, П. Симоненко відповів: “Спершу треба розуміти, кого ми маємо на увазі під словом “влада”. Ми з вами говоримо “влада” і розуміємо, що це не влада від імені народу, це влада, яка працює в інтересах потужного капіталу. Тому, як тільки вони отримали повноваження, вони одразу перестають займатися інтересами простих людей. Але ми як наполягали на введенні цього питання, так і будемо робити це надалі”, — сказав комуніст.

 

Читайте также по теме