ГолосUA
13:33 24/08/2010

Влада знищила усі гілки влади, об’єднавшись у єдиний стовп — Тимошенко

У Президента Віктора Януковича є одне досягнення за 6 місяців правління — йому вдалось побудувати сильну й неподільну владу.

Про це заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, виступаючи на мітингу опозиції з нагоди Дня Незалежності, передав кореспондент ГолосUA.

Коментуючи результати роботи Віктора Януковича на посаді Президента України, Ю. Тимошенко наголосила, що єдиним його досягненням є «поява сильної влади в Україні». «Я мушу визнати, що в Януковича є одне досягнення. І тут йому треба віддати належне: за 6 місяців йому вдалося побудувати сильну і неподільну владу і в цій владі більше немає гілок», — заявила Ю. Тимошенко.

Лідер БЮТ пояснила, що В. Янукович створив «стовп, в якому судова, законодавча і президентська влада зосереджені в одних руках. «А сьогодні вони ще й хочуть віддати у ці руки і місцеву владу, змінивши виборче законодавство. І цими руками повністю безвідповідально керує чинний Президент, тому тут я визнаю — йому вдалося здійснити поступ», — наголосила вона.

Також Ю. Тимошенко підкреслила, що вже у вересні поточного року, Україна може повернутися до «Кучмівського варіанту» Конституції. «Вони (чинна влада — ред.) запланували що у вересні місяці повернуться до Конституції Кучми. І такий крок є свідченням того, що в Україні закінчуються демократичні процеси і починає з’являтися загроза стабільості і єдності нашої держави», — наголосила екс-прем’єр-міністр.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме