ГолосUA
11:53 26/12/2008

Володимира Огризка визнали міністром року

30 провідних політичних експертів України визначили, що найкращим міністром цього року був міністр закордонних справ Володимир Огризко.

Як передав кореспондент ГолосUA, про це на прес-конференції повідомив голова правління Центру соціологічних та політологічних досліджень «Соціовимір» Сергій Таран.

За його словами, Володимир Огризко отримав 40% позитивних оцінок. Окрім того, гарні оцінки отримали міністр України з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра (33,3%) та міністр освіти та науки України Іван Вакарчук (26,6%).

Найгірше, на думку експертів, проявили себе цього року міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда, міністр вугільної промисловості Віктор Полтавець та міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчук. За них проголосували лише по 1 експерту з 30.

Окрім того, як зауважив Сергій Таран, серед профільних комітетів Верховної Ради експерти позитивно відзначили Комітет з питань національної безпеки та оборони (Анатолій Гриценко, 33,3% голосів), Комітет з питань науки і освіти (Володимир Полохало, 16,7%) і Комітет з питань бюджету (Микола Деркач, 13,3%). Найменше позитивних оцінок отримали Комітет з питань сім`ї, молодіжної політики, спорту та туризму (Павло Костенко), Комітет з питань фінансів та банківської діяльності (Микола Азаров) та Комітет з питань свободи слова та інформації (Ганна Герман). За них проголосували лише по 1 експерту з 30.

 

Читайте также по теме