ГолосUA
09:50 09/04/2010

Восени коаліція зросте до 300 членів — Партія регіонів

До осені в правлячій коаліції «Стабільність і реформи» буде налічуватися конституційна більшість у 300 депутатів.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

За його словами, дане рішення Конституційного Суду — «це найпотужніший чинник стабілізації країни».

«Звісно, окремі маргінальні політики погаласують, посвистять, але вони вже не відіграють жодної ролі, так як ні країна, ні світ їх не підтримують», — додав регіонал.

«Рішення Конституційного Суду — це стимул для перельоту в коаліцію вже не окремими ластівками, а цілими зграями з БЮТ і НУ-НС», — продовжив М.Чечетов.

«В умовах стабільності люди захочуть працювати на творення, а не на руйнацію. Андрій Портнов вже обрав цей шлях, і таких людей — десятки. До осені коаліція з союзниками повинна скласти 300 депутатів», — підсумував він.

Крім того, політолог Михайло Погребинський не виключає, що лідер опозиції Юлія Тимошенко, яка вважає рішення Конституційного Суду незаконним і корупційним, скоро сама зможе ним скористатися.

«Уявіть собі, що на наступних парламентських виборах перемагає Тимошенко, але з невеликою перевагою, і для того щоб сформувати більш-менш стійку коаліцію, вона почне перекуповувати пропрезидентських депутатів. І це буде законно, так як зараз уже створений прецедент. Небезпечний прецедент», — відзначив політолог.

За матеріалами: Сегодня

 

Читайте также по теме