ГолосUA
09:48 18/02/2010

ВР повторно відклала розгляд обрання мерів міст за мажоритарною системою абсолютної більшості

Верховна Рада повторно відкладає розгляд проекту Закону “Про внесення змін до Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” у частині щодо обрання міських голів за мажоритарною системою абсолютної більшості.

Про це заявив перший заступник голови парламенту Олександр Лавринович на засіданні парламенту.

За його словами, депутати не мають можливості розглядати відповідний законопроект у другому читанні у зв’язку з відсутністю порівняльної таблиці законопроекту й рішення комітету Ради з питань державного будівництва й місцевого самоврядування.

У свою чергу заступник голови цього комітету, депутат Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Ольга Боднар повідомила, що 17 лютого комітет розглянув законопроект і склав порівняльну таблицю до нього з поправками й пропозиціями від депутатів і направив її на розгляд у головне юридичне управління парламенту.

За її словами, у зв’язку з набуттям чинності закону про регламент, депутатам повинні роздати для ознайомлення відповідну таблицю за 10 днів до розгляду законопроекту після його вивчення головним юридичним управлінням парламенту.

 

Читайте также по теме