ГолосUA
09:22 14/04/2009

ВР ухвалила зміни до звітності Нацради з питань телебачення і радіомовлення

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект "Про внесення змін до закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" (щодо звітності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення)". За відповідне рішення проголосували 257 депутатів. />  

Законопроектом пропонується надати можливість парламенту за пропозицією Президента України або не менш як третини народних депутатів від конституційного складу ВР розглядати питання про позачерговий звіт Нацради з окремих питань її діяльності та встановити порядку їх розгляду на пленарних засіданнях ВР.
 

Також ВР ухвалила в першому читанні законопроект "Про внесення змін до закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", щодо удосконалення стадій прийняття та порядку оприлюднення актів Національної ради, шляхом приведення їх у відповідність до чинного законодавства України". За відповідне рішення проголосував 361 депутат.
 

"Акти Національної ради, які є регуляторними, приймаються та оприлюднюються відповідно до вимог, встановлених законом України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", — говориться, зокрема, в тексті проекту закону.
 

Крім того, депутати не підтримали законопроект "Про внесення змін до закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" (щодо приведення у відповідність з чинним законодавством України)". Законопроект набрав 198 голосів.

 

Читайте также по теме