ГолосUA
08:43 17/03/2010

Всередині коаліції значних суперечностей немає – Партія регіонів

Всередині коаліції значних суперечностей немає.

Про це заявила народний депутат, представник фракції Партії регіонів Юлія Новікова у ефірі «5 каналу».

На запитання про те, чи може так статися, що комуністи відстоюватимуть не підняття тарифів на газ та комунальні послуги і це може мати суттєвий деструктивний вплив на коаліцію, вона відповіла: «Я не думаю, що комуністи налаштовані на якусь деструктивну роботу. Вони відстоюють інтереси своїх виборців, це нормально. Більше того, я впевнена, голосувати за реформи буде набагато більше депутатів, ніж підписали коаліційну угоду».

Стосовно питання приватизації Юлія Новікова також висловила переконання у прогресивній позиції комуністів. «Вони прекрасно розуміють, що приватизація необхідна, але дають обмеження у випадках, коли приватизація нерозумна», — наголосила вона.

Вона також зазначила, що непопулярні реформи викликані важким станом економіки. «Дірки у бюджеті величезні. За розрахунками, дефіцит Пенсійного фонду складає приблизно 30 мільярдів гривень, і потрібно буде шукати кошти, щоб це покривати. І це першочергове завдання бюджету, який готує зараз Азаров», — повідомила Новікова.

Нагадаємо, лідер комуністів Петро Симоненко нещодавно заявив наступне: «Виходячи із заяв Тігіпка, можна зробити висновок: він не збирається працювати на виконання положень коаліційної угоди, а перетворюється на політичного шоумена. Жодної необхідності підвищувати тарифи на газ та комунальні послуги, які пропонує Тігіпко, немає. Це злочин, тому що бюджетні діри Тігіпко намагається залатати за рахунок простих людей».

І. Носальська

 

Читайте также по теме