ГолосUA
18:12 28/01/2010

Всім травмованим від ожеледиці киянам МінЖКГ допоможе виграти справу в суді

Усім киянам, які через ожеледицю на дорогах та тротуарах міста отримали фізичну або моральну шкоду, Міністерство житлово-комунального господарства допоможе виграти справу проти відповідального за прибирання цієї території місцевого органа.

Про це повідомив Міністр житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко на прес-конференції у Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Не пробачайте, якщо ви зламали руку, не дай Боже впали, отримали моральну чи фізичну шкоду. Звертайтеся до суду, захищайте свої інтереси… Всім тим, хто подасть до суду на київську адміністрацію, ми готові видати письмові заключення, що причиною цього стало неправильне поводження і невиконання діючих законів, норм і правил, що дасть можливість отримати обов’язкову перемогу в суді», — заявив Міністр.

За його словами, за весь зимовий період через неприбирання столичною владою снігу та криги на вулицях міста, постраждало 8,5 тис. киян. Також через сніг до каналізаційних люків провалилося 3 людини, 2 з яких — діти, які зараз перебувають у тяжкому стані.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме