ГолосUA
10:07 25/03/2010

Всім заступникам Черновецького Партія регіонів дала 3 місяці випробувального терміну

Якщо заступники мера Києва Леоніда Черновецького не покращать ситуацію в місті протягом 3 місяців, їх звільнять. Про це заявив голова депутатської фракції ПР у Київраді Олексій Омельяненко, передав кореспондент ГолосUA.

“Леоніду Черновецькому дали ще одну можливість довести, що він здатен керувати містом. І це було прийнято з подачі Президента. Якщо його заступники протягом трьох місяців не справляться з поставленими завданнями щодо наведення порядку в місті, то будуть серйозні ротації”, — сказав він.

За словами депутата, було прийнято рішення залишити усіх заступників Л. Черновецького, які добре виконували свої обов’язки. “Представників “донецьких”немає. Це всі люди, які працювали до цього”, — сказав О. Омельяненко.

Водночас, як повідомила новий заступник Л. Черновецького, Алла Шлапак, першими діями на своїй посаді вона збирається розібратися з ситуацією, яка склалась у місті та розробити план першочергових дій щодо покращення галузі медицини.

Нагадаємо, вчора мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації Леонід Черновецький звільнив 7 заступників голів міськадміністрації і призначив 4.

К. Коваленко.

 

Читайте также по теме