18:09 27/10/2014

«Я визнаю перемогу Довгого» — Вадим Бондар

Кандидат в Народні депутати України за мажоритарним округом №102 від Блоку Петра Порошенка Вадим Бондар визнав свою поразку, та звинуватив у зраді своїх однопартійців Мустафу Найема та Сергія Лещенка.

Про це повідомляє 112.ua.

Коментуючи питання щодо прозорості виборчого процесу, кандидат від Блоку Петра Порошенка Вадим Бондар заявив про те, що вибори відбулися чесно.

«Я визнаю перемогу Олеся Довгого. Він переміг не зважаючи на численні провокації з боку журналістів Мустафи Найема та Сергія Лещенка. Вважаю, що ніяких підстав для того, щоб сумніватися в легітимності результатів виборів немає», — заявив Бондар.

 Політичний опонент Довгого прокоментував також інформацію про намір Комітету Виборців України звернутися до ЦВК з вимогою визнати вибори в межах одномандатного округу №102 не дійсними.

«Мені дуже прикро, коли знаходяться якісь люди, які намагаються фальсифікувати результати голосування навіть після того, коли усі спостерігачі визнали вибори чесними», — зазначив кандидат.

Відповідаючи на запитання стосовно причин свого програшу, Бондар відповів так:

«Досить дивно, коли на мій округ приїжджають мої ж однопартійці, і починають вести проти мене відверту дискредитаційну кампанію. Проте, як би там не було, думка та поведінка моїх однопартійців не є приводом для визнання виборів не дійсними. Вибори відбулися прозоро. Довгий переміг чесно», — резюмував Бондар.

Читайте также по теме